dilluns, 26 d’octubre del 2009

Germain - un nou arbre

L'últim article utilitzava com a referència a un arbre força antic, així que el posarem al dia.

Aquest és l'arbre del cognom Germain (del 1900 enrere, aproximadament) que recull la informació de què disposo per ara. Per fer-lo més entenedor, he marcat la línia ascendent directa del cognom Germain començant pel meu besavi Baltasar. Tots els meus altres avantpassats directes estan indicats en verd.


Alguns dels canvis més recents que hi he introduït inclouen la informació més antiga, que es remunta al segle XVII. En alguns casos encara hi ha vincles no confirmats al 100%. Cal, doncs, mirar-s'ho amb precaució. Quan un vincle no està comprovat l'he indicat com sempre amb uns interrogants vermells.

També hi ha dates noves de naixements i defuncions, alguns familiars nous, etc. I, és clar, poden haver-hi errors. Feu-m'ho saber si en trobeu cap i el corregiré.

Però sobretot el que hi ha són molts interrogants. Espero que aquest nou arbre ens ajudi a veure més clarament quines informacions falten, per poder-les trobar més fàcilment!

1 comentaris:

Marcel ha dit...

Un altre detall interessant és que Françoise Cantuel es va tornar a casar després de la mort de Louis Germain i va tenir (com a mínim) un fill amb el segon marit.