divendres, 4 de desembre del 2009

Buscant els Delpuech-Chausy

Després de localitzar diversos fills d'aquest matrimoni i després de buscar infructuosament els pares d'algun dels dos, he decidit penjar aquest arbre actualitzat per fer més fàcil la cerca (no sé si és possible no fer-se un embolic amb tanta gent...).

Sobre els Delpuech-Laborie, sembla que eren masovers (métayers) i que van viure en més d'un lloc. No n'he trobat ni naixements, ni matrimoni ni defuncions. Algun document els situa a Leucamp, però si és així ho tenim negre, perquè els arxius online comencen el 1736. Massa tard.



Aquí el deixo, doncs, i aniré anotant (a l'article o com a comentaris) si faig alguna troballa. Com deia en Llach, que tinguem sort!

2 comentaris:

angels germain ha dit...

scant, ja! i n'hi ha un munt... però em falta trobar les relacions. Als arxius de Ladinhac hi falten fulls i no saps d'on surt tota aquesta gent!
Paciència!

Marcel ha dit...

Repassant els naixements dels fills, veig que tenen oncles a Leucamp (on ja sabem que no hi ha dades online) i a Labesserette... així que si a Ladinhac no els trobem caldrà mirar allà. Sí, paciència i anar-hi anant!