dimarts, 1 de desembre del 2009

Matrimoni Delpuech-Chausy

Fa temps que el vaig trobar, però no l'havia penjat fins ara, perquè estava més dedicat a la branca de Teissières...

Ara m'agradaria mirar-me una mica la branca dels avantpassats de Jeanne Delpuech, així que començo penjant el matrimoni dels seus pares, Jean Delpuech Laborie i Margueritte Chausy Roques, que es van casar a Ladinhac el dia 25 de novembre de 1756:


Fills del matrimoni Delpuech-Chausy

Com a segona part d'aquest article, indico a continuació tots els fills que coneixem d'aquest matrimoni, entre els quals hi ha la meva àvia cinquena, Jeanne (gràcies un cop més a l'Àngels per la seva contribució a la recerca!):
  • Jean (*20-2-1757). Primer fill del matrimoni. El seu nom complet era Jean Baptiste (els seus padrins eren el seu oncle Jean Baptiste Delpuech, de Leucamp, i Marie Laviale). A més, un germà gran de Jeanne, de nom registrat Baptiste, li va fer de padrí. Amb tota certesa es tracta d'aquest Jean, que en néixer la seva germana Jeanne tenia 14 anys.
  • Antoine (*30-12-1758). Padrins: Antoine Chausy, oncle matern, i Margueritte Delpuech, tia paterna.
  • François (*15-5-1761). Bessons! Padrins: Françoise Bru i Isabel Laborie.
  • Marianne (*15-5-1761). Bessons! Padrins: Estienne Buzourd i Marianne [Semeteys?].
  • Delphine (*23-7-1764, †25-2-1771). Padrins: Estienne Buzourd i Delphine Chausy. Va morir als 6 anys, quan la seva mare estava embarassada de Jeanne.
  • Hélène (*19-6-1766). Padrins: Pierre Chausy i Magdaleine Delolm.
  • Antoine (*27-6-1768, †16-4-1845). Padrins: Antoine [Lauvens?] i Marianne [Degla?]. Va estar casat amb Toinette Pouget.
  • Jeanne (*27-6-1771, †?). Padrins: Baptiste Delpuech (germà seu) i Jeanne [Saluejout?].
Que sapiguem, doncs, van tenir vuit fills al llarg d'uns 15 anys. Potser en van tenir algun després? I, sobretot, amb tots aquests documents no podríem trobar la manera d'enfilar-nos amunt i trobar més dades dels pares i avis del matrimoni Delpuech-Chausy?

3 comentaris:

angels germain ha dit...

Deixant-m'hi la vista, m'he dedicat a mirar després d'aquest matrimoni què passava i m'he trobat una sèrie de Delpuechs-Chaussy nascuts entre 1756 i 1762 (quan s'acaben els archives communales):
2o/2/57: Jean Delpuech (Padrí Jean Baptiste Delpuech, oncle paternel).
30/12/58: Antoine Delpeuch (Padrins Antoine Chaussy, oncle maternel i Marguerite Delpuech, tante paternelle).
15/5/61: 2 bessons: François i Marianne, amb padrins de fora de la família.
Cap d'aquests era mort quan s'acaba el llibre, a finals de l'any 1762.
He mirat l'arbre i he vist que els fills que hi ha són força posteriors. Ara caldria mirar un altre document que omplís el buit. Ja m'hi dedicaré una altre dia més d'hora.
Apa, bona nit!

Marcel ha dit...

Te m'has avançant, hehe! =D

Jo havia trobat el primer i ara anava a buscar més...

Dedueixo que el Baptiste que li va fer de padrí a la Jeanne va ser aquest primer Jean, que devia agafar el nom del padrí, no? Per cert, la seva padrina era una tal Marie Laviale (confirmes el cognom?), tia materna (per tant, devia ser la dona d'un germà de la Margueritte Chausy).

Jo diria que no hi ha cap buit a omplir, fins el 62 hi ha aquests i el 64 ja en tenim un altre... si n'hi ha algun més serà després del 1771!

Marcel ha dit...

Afegeixo a l'article el resum dels fills que coneixem del matrimoni.