dilluns, 28 de desembre del 2009

Germain-Boada?

Després de diverses cerques infructuoses a Cantal, ho he deixat reposar i he estat buscant i introduint noves dades de Terrassa. Encara queda feina, però la curiositat és l'aparició d'una branca que no sé com connectar.

Tot comença amb la defunció de Cristina Boada Germain (†1-6-1898, als 6 mesos d'edat), filla de Josep Boada i Llúcia Germain. No sé de qui devia ser filla Llúcia Germain, però imagino que devia néixer aproximadament la dècada de 1870, és a dir, que era poc més gran (cosina, potser?) que el meu besavi Baltasar. Aquelles dates, però, les he mirades força i no em consta que hi trobés cap Llúcia... També tinc l'adreça on vivien, però en la data del cens més proper, el de 1885, encara no hi havia cap Germain vivint en aquella adreça. Queda, doncs, aquest petit misteri, un més dels molts que tinc per resoldre.

1 comentaris:

angels germain ha dit...

Ostres! D'això no en sabia res. Qui deu ser aquesta gent, i d'on vénen?. Potser els seus descendents són aquells que coneixia el Jaume i que vivien a Terrassa. Tens alguna pista per començar a investigar?