dimecres, 24 de desembre del 2008

Arbre ascendent de Joan Germain

[Nota: El contingut d'aquesta entrada no reflecteix l'estat actual de la recerca. Podeu consultar articles més recents o contactar-me a l'adreça que trobareu a la columna dreta del blog.]

Feia força dies que no penjava un arbre i crec que ja toca. Com que fins ara m'he centrat en les branques de l'àrea de Barcelona i de França, que són les del meu avi Joan Germain Viarnès, crec que aquest arbre és un bon resum de la feina feta i de la que encara cal fer (tots aquests quadres en blanc s'han d'omplir... i això és només fins la desena generació!).

Com que es tracta d'un arbre ascendent, hi ha centenars de persones que no hi surten (l'arbre complet, que és enorme, l'enviaré als interessats i interessades). Per fer-lo més fàcilment presentable l'he partit en dues grans branques, la paterna (el meu besavi Baltasar) i la materna (la meva besàvia Lola).

Arbre genealògic ascendent de Jaume i Joan Germain Viarnès



Nota 2021: L'arbre anterior és una bona imatge de l'estat de la recerca en el moment de crear-lo. Amb les informacions de què disposem ara n'he fet una nova versió, que penjo a continuació:



Bé, fins la propera. Espero tenir prou informació ben aviat per muntar un arbre semblant amb les altres branques de la família. Bon Nadal a tothom!